Søk

Around Cape Horn med Statsraad Lehmkuhl! Det ultimate seiltoktet for eventyreren!


Jens Joachim Hiorth er medlem hos oss og kaptein på Statsraad Lehmkuhl. Han har send oss følgende melding.Toktet er en del av One Ocean Expedition og vil gå fra 01.04.22 - 07.4.22. Kjenner du noen eventyrlystne seilere? Tips og tagg i vei!


En unik mulighet til å seile rundt det beryktede Kapp Horn på et stort seilskip! Toktet går fra Ushuaia, rundt Kapp Horn og tilbake til Ushuaia. Vi drar innaskjærs gjennom Beaglekanalen, enten via den nordlige passasjen som ender i Darwinsundet, eller den sørlige passasjen som ender i Cookbukta. Beggerutene vil ta oss gjennom eksepsjonelle landskap med dramatisk og vakker natur og med et rikt dyreliv. Avhengig av de rådende værforhold og ruten vi velger, vil vi bruke mellom ett og tre døgn på å ta oss ut til havet.


Når skipet når åpent hav vil det være god tid til å øve på seilmanøvre og vurdere værforholdene. Vi seiler fra vest mot øst, og kan derfor forvente gunstig vind når vi runder Kapp Horn. Vi vil være i åpent hav i to til tre døgn før vi går innaskjærs igjen det siste døgnet.

Hey ho, let´s go!


AROUND CAPE HORN! Det ultimate seiltoktet for eventyreren www.oneoceanexpedition.com.62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no

Proudly made by www.hattemannen.no