top of page
Søk

Gratulerer Trampsjef Aasmund Setsaas!

Tidlig om morgenen den 01. mai 2021 begynte klubbens klokke å ringe mens hvit røyk steg fra Josefina. Det betyr at medlemmene har valgt en ny Trampsjef.


1131 Aasmund Setsaas ble medlem av Travellers´ Club i 2015. Aasmund har arbeidet og bodd i Belgia og har reist i nesten alle verdensdeler. Han har bred ledererfaring fra privat næringsliv og Forsvaret og har internasjonal erfaring og utdannelse fra Luftkrigsskolen, Luftforsvarets Stabsskole og BI.

Trampsjef Aasmund Setsaas.

Vi ønsker han til lykke med Trampsjef vervet og ser frem til at han styrer skuta med en stødig hånd.


Vi tar av oss hatten til 1073 Carl Emil Petersen og takker han for tilsammen 8 år som Trampsjef. Carl Emil har sittet 18 år som medlem av Styret eller Ballott, en kjempe innsats tatt i betraktning at han har vært medlem i 20 år. Og han gir seg ikke …. han flytter nå over til Ballotten hvor vi vil ha mye glede av hans imponerende clubkunnskap.


Ex. Trampsjef Carl Emil Petersen

Vi retter en stor takk til 1021 Anders Lorange som takker av nå etter 19 år i Styre og Ballott. Han har innehatt Trampsjef, Visetrampsjef og Ballottsjef roller. Ballotten har hatt stor glede av hans clubkunnskap og kloke holdinger.


Ex. Trampsjef og Ex. Ballottsjef Anders Lorange

Vi takker 1142 Rolf Forsdahl og 1109 Nils Carl Aspenberg for deres innsats i Styret og 1075 Per Erling Refsnes som nå går av som Ballottsjef.


A big hand to 1152 Michael Stavnes og 1154 Christian Ulrik Hoff som nå bretter opp ermene og er klar for innsats i Styret, og 1109 Nils Carl Aspenberg som fortsetter over til Ballotten.


Fellow Tramps ! 100 år og 100 til !

62 visninger4 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page