top of page
Søk

VELLYKKET START FOR TC GOLF TEAM

Oppdatert: 16. feb. 2022

Skrevet av Gorm Lund. 15 feb.2022



Mandag 14. februar gikk første runde i nyetablerte «Travellers’ Club Golf Team» av stabelen på Toppgolfsenteret i Griniveien 363. Her har Nordhaug Golfklubb 12 flotte innendørs baner, såkalte simulatorer, hvor vi hadde booket to av VIP-banene. Vi var en liten gjeng glade amatører som koste oss med å spille 18 hull på en av de flotteste banene i Norge, nemlig Bogstad.

Dette var ingen konkurranse, men kun hyggelig samvær, mye latter og glede over å kunne gjøre noe sammen utenom Cluben. Og det er ikke noe krav om å være «flink» til å spille. Faktisk hadde en av gutta ikke tatt i en golfkølle siden 1974, men han hadde det så hyggelig at han nå vil være med hver eneste gang vi skal spille.





Rett før John roper "Fore"!

Ute plasket regnværet ned, men inne var det lunt og hyggelig. VIP-banene tilbyr gratis kaffe underveis og det er ikke så slitsomt å spille 18 hull når man slipper å gå fra hull til hull! Det koster ca. 350,- pr gang (litt beroende på hvor mange som melder seg.)


Robert Laan, Gorm Lund, John Mosvold, Jan Søderstrøm, Odd Michael Stavnes.

Planen er å gå en runde hver 14 dag, og vi har bestilt mandager fra kl 14.00 til 17.00. Alle TC-medlemmer som har lyst til å prøve seg kan være med. Enten hver gang – eller bare en gang imellom. Det er bare å registrere seg som interessert, på: gorm-g@online.no - så vil du motta invitasjon til å delta noen dager i forveien. Man behøver ikke være medlem av noen golfklubb eller ha green card for å være med.


Har du aldri spilt golf, men har lyst til å prøve – kan det også ordnes. Bare send en melding til: gorm-g@online.no - så blir du lagt til listen som informerer om når og hvor.



52 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
bottom of page