top of page
Søk

We salute our veterans!

Med 25 års medlemskap har våre veteraner akkumulert betydelig erfaring og kunnskap om Cluben. Denne erfaringen er uvurderlig når det gjelder å gi råd til å løse problemer, ta informerte beslutninger og veilede nyere medlemmer.


Følgende var til stede under Veterantreff 24.nov. 2023

Hans-Erik Hansen, Helge Baardseth, Alan Billyeald, Leif Evensen, Thor Haraldsen, Christian Heiberg, John Jacobsen, Ole Bjarne Kverneland, Anders Lorange, Gorm Lund, Oddbjørn Monsen, John Mosvold, Ole Nashoug, Bjørn Reese, Jan Søderstrøm, og Knut Stoppenbrink-Gundersen.


Veteranene bidrar til kontinuitet og bevaring av “stammens” kunnskap. De har inngående forståelse av Clubens historie, kultur og verdier, noe som er avgjørende for å opprettholde stabilitet og sikre en jevn overgang mellom generasjoner av medlemmer.


Veteraner med lang fartstid kan fungere som mentorer for yngre medlemmer. De er villige til å dele sine erfaringer, gi veiledning og støtte, og hjelpe med å utvikle neste generasjon av “stammen”.


25 års medlemskap er et tegn på sterk lojalitet til Cluben. Disse gutta er dypt engasjert i Clubens formål, og deres dedikasjon og utholdenhet er noe vi har lært å sette pris på.
Ole Nashoug har nylig utgitt boken “Mammut og Menneske, en reise gjennom 66 millioner år”. Var det «vi», menneskene, som var skyld i at mammuten og andre store istidsdyr forsvant? Kan vi gjenskape mammuten? Dette er noe av det Ole Nashoug, daglig leder ved Mammuthuset i Vangsåsen, og professor emeritus Johan Petter Nystuen ved Universitetet i Oslo forsøker å finne svar på i denne boka. Boken er signert og gitt i gave til Cluben. Vi takker deg Ole!Vår nye intendant Johnny Wu serverte et deilig utvalg med smørbrød og Trampsjef Gorm hadde dekket bordet og ordnet verdens beste marsipankake. Takk for det!And a good time was had by all!

Alan Billyeald


87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page