Søk

Juletrefest for alle


Tradisjonen tro ble årets juletrefest avviklet i midten av januar, og at det er et populært tilbud vitnet fremmøtet om. 41 barn og 34 voksne hadde et par hyggelige timer med tettpakket program. Brus, pølser og boller til de minste - og kaffe og kaker til de største.Tegnefilm med Donald Duck & Co holdt ungene å ånde en stund.

Deretter måtte det sterkere lut til – og magikeren Davido trollbandt alle med sine uforståelige triks og gode kommunikasjon med de små. Det dukket opp hvite duer fra de rareste stedene, og plutselig ble de forandret til en kanin som barna fikk klappe. Det er like spennende hver gang.

Da tryllekunstneren hadde gått begynte barna å rope på julenissen. HØYT – ropte de på ham, og heldigvis hørte han dem og heldigvis hadde han med seg sekken sin. Alle de snille barna fikk hver sin godtepose, noen fikk lov til å dra ham i skjegget for å forsikre seg om at det ikke var juks - og julenissen la på av gårde på den lange reisen tilbake til Nordpolen…Nok et vellykket og vel gjennomført arrangement.

Barna og barnebarna våre liker seg godt, og synes det er spennende, å være i Travellers’ Club!

(Foto: Emil Rønnqvist)

#1Public

2 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no