Søk

Trampbror Carsten Due har lagt ned vandringsstaven


Natt til mandag den 7. oktober kom meldingen om at Carsten var gått bort. Han har vært syk lenge, og fikk i fjor beskjed om at han nok ikke ville leve frem til jul. Men Carsten fulgte ikke legens råd... Han fikk seg et fint oppsving, og med sitt gode humør hadde vi sågar gleden av hans tilstedeværelse på 17. mai feiringen i Cluben. Han fikk altså nesten et år "ekstra".

Bisettelsen fant sted i Snarøya kirke onsdag 16. oktober, og et godt knippe Trampbrødre var møtt frem for å vise ham den siste ære. Vårt sedvanlige rituale, med Clubens fane senket over kisten og noen få ord fra Trampsjefen, ble høytidsfyllt og vakkert, og godt mottatt av de etterlatte.

Vi kommer til å savne Carstens blide åsyn og gode humør. Om vi kommer til å savne hans eksplosive nys, som satt en støkk i alle som var i nærheten, er en annen historie... Men mange artige historier har vi utvekslet, og hans mangefasetterte liv og opplevelser har mang en gang fått oss til å dra på smilebåndet. Det har vært alt fra bjørnejakt i Amerikas Forenklede Stater, som butikkinnehaver med salg av barneklær, som selger av "verdens beste våpenoljer" eller som profesjonell vannskikjører. Carsten var i sin tid med i festkomiteen i Cluben, han satt i en periode som revisor og han har sittet i Clubens styre. Hans faddere var Theofil Helliesen og Amund Lorange. Medlem siden 1985.

Carsten ble bare 72 år gammel, og våre tanker går i denne stund til hans nærmeste familie. .

Vi lyser fred over Jan Carsten Dues minne.

Foto: Alan Billyeald

#1Public

4 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no