Søk

Vellykket 17. mai-feiring i Cluben


Noen 17.mai'er blir akkurat slik vi ønsker at de skal være. Strålende sol, akkurat passe temperatur, alle byens trær står nyutspungne i friske grønnfarger og blomsterprakten kjemper med de tusenvis av norske flagg og fargerike bunader om oppmerksomheten vår. Og etter frokost og barnetog legger vi kursen mot "Josefine".

Det ble fullt hus, med ca 70 fremmøtte, men det var overraskende ferre barn enn vanlig. Allikevel klarte de fremmøtte å sette til livs 250 pølser, bløtkake, kransekake og mengder med wienerbrød, Champagne og kaffe i løpet av de to timene evenementet varte.

Det ble ønsket velkommen, vår veteran Hans Gran (født 1922 og medlem av Cluben i 51 år, helt siden 1963) utbrakte hans Majestet Kong Haralds skål.

Dagens taler var Ragnar Kvam jr. Her er hans tale: 17maitalen_Ragnar_Kvam_2014.pdf

Deretter ble "Ja vi elsker" avsunget og det hele etterhvert avrundet. Hver gikk så videre til andre arrangementer. Og... redaksjonen vil her benytte anledningen til nok en gang å takke vår intendant Tore og hans medhjelper Esten for fenomenal planlegging, innsats og gjennomføring. Uten disse gutta hadde "100 små detaljer" ikke vært på plass. Vi vet ikke hvor heldige vi er ...

Foto: Per Steffensen

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no