Søk

En helt vanlig Clubaften


Vi har ofte gleden av spennende foredragsholdere, både fra egne rekker og utenforstående, og dette er vi svært fornøyd med. Men vi har også noen riktig hyggelige kvelder helt uten annen underholdning enn oss selv. Ingen gjester, intet foredrag - bare kameratslig samvær, gode samtaler og et hyggelig måltid.

Som for eksempel sist onsdag. Såpass fullt rundt langbordet at Tore måtte ile til med noen ekstra tallerkner. Og hyggelig var det også å se flere karer vi ikke hadde sett på en stund. Gode smil og varme håndtrykk. Godt å se deg igjen!

Trampsjefen kunne berette at de på styremøtet litt tidligere på dagen endelig hadde klart å fordele taburettene, og dermed kan redaksjonen opplyse at Thor Haraldsen fortsatt er trampsjef, Børre Petersen er visetrampsjef, Espen Wæhle er sekretær, Jon Jørgensen steller økonomien, Knut Gundersen er Clubvert, Harald Willoch har ansvar for bygget utvendig og Christian Hallan for det innvendige.

For de av dere som ikke er helt sikre på hvem som er hvem, eller hvordan de ser ut - så bringer vi her hele gjengen i avbildet form:

Børre Jon Espen

Christian Harald Knut

På en Clubaften uten gjester kan vi også diskutere interne saker og ta opp ting vi mener noe om. Denne kvelden ble det blant annet satt søkelys på den lunkne interessen medlemmene har vist reisekomiteens arrangementer. En eventuell utbygging av bakgården ble også diskutert, og det ble opplyst at en arkitekt har vært på befaring - så da er det bare å vente på spennende utkast og mulige løsninger. Styret vil holde oss oppdatert kontinuerlig, hver første onsdag i måneden.

Trampsjefen manet også til varsomhet når det gjelder å ta med gjester til 17. mai. Vi har begrenset plass og da må vi prioritere oss selv og våre nærmeste...

Jan Søderstrøm ble oppfordret til å fortelle litt om sine opplevelser i påsken - da han måtte sloss med to - tre karer for å redde livet til naboen sin på fjellet. Ole Nashoug tok en kjapp gjennomgang av hva vi kan vente oss og glede oss til - vi som skal besøke hans museum og Løiten Brænderi litt senere denne måneden. Og dermed var det duket for Baccalao med nødvendig tilbehør.

Etter middagen fordelte man seg rundt i de forskjellige gemakker etter eget behov. Noen med en sigar og et lite glass i biblioteket mens andre diskuterte livlig rundt det runde bord. Kvelden går så altfor fort når man har det hyggelig - MEN det er bare en liten uke til neste onsdag..!

Vi har det slett ikke så værst...

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no