Søk

Reisekomiteen arrangerer: Svalbard Polar Bear Expedition 2014


Nå har du muligheten til å oppleve det eventyrlige arktiske Svalbard sammen med gode kamerater fra Travellers' Club. Reisekomiteen legger opp til en 10-dagers tur langs vest- og nordkysten av Spitsbergen med polarskuta M/S Origo i begynnelsen av juni, med plass til 20 Tramps.

9 døgns seilas med polarskuta M/S ORIGO. Fra 1. til 10. juni 2014

.

Pris ca kr 36.000,- + fly tur retur Longyearbyen (ca 1.500,-)

Vi seiler ut fra Longyearbyen på ettermiddagen, ut Isfjorden og setter kursen opp langs vestkysten. Det vil fremdeles være mye is rundt Spitsbergen, så dette er høysesong for isbjørn! Men vi vil også speide etter andre arktiske dyr, slik som sel, hval, rev, fugler og reinsdyr.

Underveis vil vi gjøre hyppige strandhugg og oppleve den ville naturen, isfronter, drivis gamle bosetninger, vakre fjorder og den urørte naturen, og ikke minst det magiske arktiske lyset. Her er det endeløse fotomotiver!

Med oss på turen er isbjørnforsker og medlem av Travellers' Club: Thor S. Larsen, zoolog Nikita Ovsyanikov og superguiden Morten Jørgensen – kjent fra TV som guiden til wildlife fotografen Arne Nevra.

Disse karene vil også besørge spennende og lærerike foredrag underveis. Dette er tre av de mest ledende polarautoriteter som finnes i verden, og vi har dem helt for oss selv. Dette er ikke en ferdigpakket turist-tur, men en håndlaget tur bare for oss. Det er ikke noe fast kjørerute vi må gjennom, vi kan improvisere og tilpasse oss det som hender - og det vi har lyst til. Prisen er nesten halvparten av vanlig pris. En unik mulighet du ikke bør gå glipp av!

Ombord har vi to Zodiacs (gummibåter) som tar oss til land når vi ønsker det. Ombord er det også en hyggelig salong, en bar(!) og alle nødvendige og praktiske bekvemmeligheter. Måltidene er inkludert i prisen. Resten kjøper vi til Svalbardpriser... Det er to-mannslugarer, så få med deg bestekompisen - og bli med på tur!

Til venstre: Et glimt fra salongen ombord.

Dette er ingen bindende påmelding...

– men vi må vite hvor mange som er interessert innen 1. februar.
Båten må bookes, tillatelser innhentes og avtaler må gjøres. Antall deltakere bør være 20.

For å melde din interesse ringer du Reisekomiteen v/ Gorm Lund på tlf. 900 822 77

#1Public

1 visning

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no