Søk

Flott og verdig 17. maifeiring i Cluben


«Siden dette er en venneklubb og et lukket selskap, har jeg tenkt å være litt mer personlig enn vanlig...» Slik begynte Edvard Hambro, som var dagens taler. Og den var ikke bare personlig, den var fantastisk! Det er ikke ofte vi som sitter med kaffe, kransekake og feststemning på nasjonaldagen blir så grepet som vi ble denne formiddagsstunden i Travellers' Club.

Det var som vanlig fullt hus, men sitteplass til alle (!) Vi hadde på forhånd gitt beskjed om at man ikke kan ta med seg "kreti og pleti" til gratis servering, og det hadde folk heldigvis tatt til etterretning. Formiddagstreffet i TC er til for Clubens medlemmer og nærmeste familie – og er ikke en anledning der man kan invitere og vise frem klubben sin til venner og andre...

Men tilbake til dagens hendelser: Tore og Esten hadde vært på skogstur og skåret ned mengder av nyutsprunget bjerkeløv som de hadde slept tilbake til"Josefine". De hadde dekorert frodig med dette, og blomster, og norske flagg, dekket bord og forberedt kaffe, mineralvann, masse kaker, pølser, boblende dråper til både store og små – og i det hele tatt lagt sjel og hjerte inn i forberedelsene, slik at vi som var tilstede fikk den 17.-mai-følelsen som man bare kan ønske seg.

Klokken ett ønsket trampsjefen velkommen og gratulerer med dagen.

Vårt eldste medlem, Hans Gran som her sees til høyre, utbragte Kongens Skål. Hans har vært medlem i hele 52 år, siden 1963. (Da var han 41 år gammel...)

Så slapp Edvard til med sin tale, så sterk og personlig at han fikk alle oss andre til å holde pusten og bli blanke i øynene.

Her kan du lese Edvards

tale: tale17mai_2015_Edv_Hambro.pdf

Deretter ble "Ja, vi elsker" høytidelig avsunget og stemningen var god og høy helt fram til klokken to – da det hele var over, og alle dro hver til sitt.

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no