Søk

TC golfgruppe?


I henhold til styrets nye Strategiplan, prøver de/Cluben nå å opprette samlende interessegrupper, som bridge, poker, sjakk etc. - samt golf.

Jeg prøver å opprette en “Golfgruppe”, og har allerede ca. 5-6 henvendelser rundt dette. I den forbinnelse sender jeg en inspirasjons-snutt m/foto;

“For å hjelpe utviklingen- og miljøet i The American Chamber of Commerce in Norway, www.amcham.no presenterte jeg golfsporten- og dets samlende- og miljøskapende drivkraft til daglig leder i år 2000.

Dette ble meget godt mottatt, og fikk tilleggsnavnet “Søderstrøm Cup”, og jeg donerte derfor en flott sølv-trophy. I år ble det spilt for 17de gangen, med rekorddeltakelse fra nesten 100 gode corporate-players. Dette er en av de største corprorate golftournaments i Norden.

Jeg spiller uavhengig “libro”, og spilte derfor for Team US Embassy. Slaget om den store tunge sølv “Søderstrøm Cup” Vandrepokalen gikk på Bærum G.K. i Lommedalen 1. september, som startet med frokost-buffet kl.07:30, informasjon- og utslag kl.10:00, og varte frem til stor middag- og premieutdeling kl.16:00 og utover.

Var heldige og vant, fikk utdelt min egen pokal, samt t.r.t. flybilletter til USA. Fikk pokalen gravert, og ble invitert til den nye Amerikanske Ambassaden for en seremoniell seierslunch- og Trophy-overrekkelse noen dager senere.”

Golfgruppe i T.C. har også en fremtid, særlig med tanke på helse, humør, mange spreke- og sporty pensjonister med bedre tid, samt yngre medlemmer, - og et godt miljø i Cluben. Det er flere av oss som spiller hobby-golf, selv om dette stort sette er på sin egen hjemmebane, og på golfreiser til varmere strøk året rundt.

Intressert? Ta kontakt med Jan Søderstrøm.

#1Public #JanSøderstrøm #golf #SøderstrømCup #AmericanChamberofCommerce

45 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no