Søk

Veterantreff 2012


Vi har mange gode tradisjoner i Travellers´ Club. Veterantreffet er en av disse. En gang i året inviterer Trampsjefen alle som har vært medlemmer i 25 år eller lengre til lunch i våre lokaler. Tradisjonen ble vistnok innført av tidligere trampsjef Amund Lorange, vi tror tidlig på 1980-tallet. I år møttes veteranene fredag 30. november, omkring klokken 12.

Da de fleste hadde kommet, samlet vi oss ved det runde bord, og gikk vi sammen gjennom listen over våre veteraner. Siden i fjor har vi mistet tre, de ble minnet på hvert sitt vis. Veteraner som ikke var til stede ble nevnt, og vi delte opplysninger og hilsninger. Rolf Pettersen hilste møtet fra sitt kjøkkenbord på Nesøya, der han gjerne mottar besøk. Hans Gran hilste fra sitt ”Gran Canaria”, mens Thor Aasland kunne bringe hilsen og siste nytt fra Carsten Due som er innlagt på Ullevål. Stein Juell Voss kom ens ærend fra Sverige, mens Per Holter-Andersen stoppet innom på vei fra Kristiansand til Krim.

Tore hadde som vanlig full kontroll på kjøkkenet, og disket opp som seg hør og bør, med musserende, smørbrød, kake og kaffe. Denne gang laget han alle smørbrød selv, for som han sa: ”Når jeg bestiller fra catering, blir karbonade, røkelaks og reker spist først. Så sitter vi igjen med rester, som går rundt og rundt. Derfor lager jeg denne gang bare godbiter, så får alle det de vil ha” Slik ble det. Makan til gode smørbrød har vi sjelden fått.

På storskjermen viste trampsjefen historisk film fra Tramplaget anno 1970, og fra Bjørn Reeses grønlandskryssing på tidlig 60-tall. Vi så også på bilder fra de siste ti års veterantreff. Og tok årets bilde. Fotografen må opp på bordet for å få riktig vinkel og utsnitt! Men å balansere er trampsjefens minste kunst, og noe han trener på hele tiden.

Da trampsjefen måtte forlate selskapet for å hente barn og lignende utpå ettermiddagen, var stemningen fremdeles høy, for ikke å si stigende. Vel blåst, veteraner, og vel møtt neste år!

Veteraner som var til stede (i ansennitetsrekkefølge);

Arild Krabbe-Knudsen

Bjørn Reese

Arne Nord

Stein Juell Voss

Stian Sundt

Henning Øverås

Wilhelm Bøe

Leif Reymert Evensen

Per Holter-Andersen

Per Steffensen

Jan Robert Søderstrøm

Einar Jørgensen

Hallbjørn Hareide

Christian Heiberg

Thor Aasland

Sven Erik Westbye

#1Public

7 visninger0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no