Søk

Boller, brus, film, tryllekunstner og selveste Julenissen..


Når den søte juletid er tilbakelagt og vi er helt i starten på det nye året, da er det juletrefest i Travellers’ Club. Det er kvelden da våre minste besøker pappas, eller bestefars, klubb. Og festen følger sitt vante spor, til stor glede for alle som kommer. Pølse og lompe, kaker og boller, og brus setter stemningen fra start.

I eldre tider var det tegnefilm med Donald Duck som var trekkplasteret, nå er det redningsskøyta Elias på DVD som står for underholdningen. Det er alltid en fin stemning på disse juletrefestene, og de voksne koser seg med kaffekoppen og småprat helt til tryllekunstneren Davido kommer. Da lar vi oss alle imponere, uansett alder. Når han har pakket sammen sine tryllesaker, hvite duer og kaniner, og den lille rare gutten som bor i en eske, begynner barna å rope på julenissen. De må rope flere ganger, høyere og høyere, og også denne gangen var vi så heldig at han hørte oss. Barna flokker seg rundt ham og får sine poser som belønning for at de har vært snille barn, og noen av de aller modigste tør til og med å sette seg på fanget hans.

Og så er det over for denne gang. Mette, fornøyde og med klisne sjokoladefingre snurrer man ungene inn i luer, votter og varme skjerf og setter kursen hjemover. Det er et helt år til neste gang – men vi gleder oss allerede…

Alle sitter trollbundet når Davido gjør sine triks.

#1Public

4 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no