Søk

Sirkus Arnardo


Nok en gang ga Arnardofamilien oss fribilletter til sin årlige premiere, og de 50 billettene ble raskt revet bort av sirkussugende Tramps. Denne gang var de store dyrene borte fra manesjen og vi fikk mer artisteri og spektakulære opptredener av gode gammeldagse sirkusartister. Vi så kvinner myke som gummi, sterke menn, trapesartister og sjonglører. Men helt fritt for dyr var det ikke. Noen bittesmå, langhårede og kjempesøte hester galopperte rundt i manesjen, og to raffe sibirske jenter kom feiende inn med hundeslede etter et kobbel med huskyer. Voksne, barn og barnebarn koste seg med popkorn, sukkerspinn – og sirkus!

En feiende flott forestilling hvor Are Arnardo var kveldens vert, og han ble overrakt en stor, fargerik blomsterbukett med hilsninger fra gutta i TC etter forestillingen av Travellers’ Clubs utsendte. (Fotos: John Mosvold)

#1Public #Arnardo #sirkus

17 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no