Søk

1143 Per A.G. Andersson har lagt ned vandringsstaven.


Det er med dyp sorg jeg må meddele om Trampebror Per A.G. Anderssons bortgang.

Per A.G. døde av et hjerteinfarkt tidlig om morgen den 24 oktober, i den unge alder av 57 år.

Per A.G. ble medlem i Travellers Club for litt under ett år siden. Han markerte seg som en energisk og kunnskapsrik person. Tross sin korte tid i cluben, bisto han med å få flere saker på dagsorden og videre på skinner.

Han engasjerte seg fra dag en i bygge-saken og brukte enormt mye tid med målsetting om at cluben skulle komme ut av denne kompliserte saken på en bra måte. Dessverre klarte han ikke helt å fullføre denne jobben.

Han hadde øye for detaljer og var en systematiker av rang, og implementerte også et nytt, velfungerende regnskaps-system basert på moderne løsninger. Han var godt igang, sammen med Per Steffensen, med fullførelsen av den nye løsninger i cluben.

Per A.G. var et vennlig og oppmerksom medlem. Han oppnådde raskt kontakt og vennskap med mange medlemmer i den korte tiden han var blant oss. Cluben har mistet en sjelden venn og en viktig samtalepartner.

Våre tanker går til hans kone Dalila og deres tre barn.

Vi lyser fred over Per A.G.s minne.

#PerAG #1143 #Andersson

67 visninger

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no