Søk

Klubbreise til Alaska 2004


I september 2004 gjennomførte klubben en meget vellykket tur til Alaska. 14 deltakere reiste fra Oslo til Seattle. Her gikk deltakerne ombord i den lokale kystruta som bragte dem langs kysten av British Columbia til Skagway i Alaska. Herfra gikk ferden over fjellpasset og inn i Yukon i Canada; forøvrig den samme rute som i sin tid ble fulgt av gullgraverne på vei til Klondike. Turen gikk videre med leiet minibuss gjennom deler av Yukon og videre til Anchorage. Med Anchorage som base ble det foretatt utfluktmed småfly rundt Nord-Amerikas høyeste fjell Mount Mc.Kinley, og til havs for å fiske. Stian Sundt tok bilder fra turen fra turen. Han holdt også foredrag i klubben.

#1Public

1 visning0 kommentarer

©Travellers` Club, Oslo, Norway    ts@travellersclub.no      Proudly made by www.hattemannen.no